Merken

Hier vindt u een overzicht van onze topmerken. Wanneer u naar de collectie van het desbetreffende merk wenst te gaan, kunt u hierop klikken.

Wij zijn Stardealer van Twins en Trackstyle. Dit betekent dat wij het overgrote deel van hun collecties in ons assortiment hebben.

Onze merken: Twins, Trackstyle, Piedro, Romagnoli, Bunnies Jr, Hip, Bumper, Teva, Meindl, Lowa en Birkenstock.

Hip

Hip is het eigentijdse zusje van het welbekende merk Pinocchio. Doormiddel van trendy modellen, de hoogwaardige kwaliteit materialen, perfecte pasvormen en eigenwijze kleuren onderscheiden Pinocchio en Hip zich van de doorsnee kinderschoen.

Romagnoli

Romagnoli kinderschoenen worden ontworpen en gefabriceerd in Italie. Sterke neuzen, verfijnde afwerking en mooie, volle leestjes (voor de iets bredere voetjes) zijn de belangrijkste kenmerken van deze prachtige, hippe kinderschoenen.

Piedro

Kwalitatief uitstekende kinderschoenen sinds 1957! En dat is waarom Piedro schoenen zo comfortabel zijn. De vele wijdtematen (van extra smal tot extra breed) zorgen ervoor dat er voor ieder voettype een passende kinderschoen is.

Meindl

Met zijn jarenlange ervaring in wereld van outdoor-schoenen, heeft Meindl nu ook een kids collectie. Uitstekende wandel- cq vrijetijdsschoenen die in de meeste gevallen ook nog volledig waterdicht zijn en voorzien zijn van een uitneembaar voetbedje.

Lowa

Lowa schoenen voor kids zijn bijzonder goed van kwaliteit! Niet alleen om mee te wandelen, maar zeker ook om het hele jaar door mee te spelen en te ravotten. Vooral in de winter zijn deze schoenen voorzien van een Gore-Tex voering en zijn ze gegarandeerd waterdicht!

Jochie

Soepele schoentjes die vooral tijdens het 'leren lopen' van groot belang zijn! Maar ook stoere jongens- en meidenschoenen van Jochie zijn uiterst comfortabel en stevig!

Bumper

Deze stoere Italiaanse jongens- en meidenschoenen vallen vooral op door hun dikke zolen en sportieve uiterlijk. Met zijn zachte, uitneembare voetbed en dikke tong is deze zachte schoen heerlijk om iedere dag op te lopen!

Haflinger

Authentieke wollen slofjes met beschermde zooltjes. Lekker warm voor in de winter of om binnen te spelen.

Birkenstock

Hét topmerk dat inmiddels iedereen wel kent, voor teenslippers, slippers en sandalen van goede kwaliteit.

Clic

Be Kool

Banaline

Track Style (Bunnies)

Trackstyle schoenen zijn jongensschoenen van het merk Bunnies. Dit zijn kinderschoenen die staan voor uitmuntende kwaliteit en wijdtematen van zeer smal tot extra breed. Twins en Trackstyle is onderdeel van de van Gastel Group. Dit bedrijf ontwerpt en produceert sinds 1842 kwalitatieve kinderschoenen met een uitstekende pasvorm.

Twins (Bunnies)

'Twins' is het meisjesmerk van Bunnies. Met zijn diverse wijdtematen en comfortabele, kurken voetbedjes is dit een uitstekende schoen om een kindervoet goed te ondersteunen en te laten ontwikkelen tot een gezonde, sterke voet.

Bunnies Jr

Bunnies voor de allerkleinsten! Deze schoentjes kenmerken zich door hun zachte materialen en flexibele zooltjes, voor iedere fase tijdens het leren lopen.

Teva

Teva outdoorsandaaltjes zijn ideaal voor de zomer! Onverslijtbaar en zeer geschikt voor water, zand of een combinatie van beiden.

Wij zijn momenteel de enige dealer van Teva Kids in Heerlen.

EB Shoes

Prachtig Italiaans kinderschoenenmerk, met bijzonder oog voor detail en pasvorm. Slanke leesten en zachte materialen.

Kamo-Gutsu

Italiaanse, handgemaakte sneakers geïnspireerd op japanse sportschoenen in de jaren '20. Uitneembaar voetbed.
 
, Merken 1, Merken 2