Meten

Wij vinden het zorgvuldig opmeten (zowel digitaal alsook handmatig) van de kindervoetjes, het meest essentiele onderdeel van uw bezoek aan ons! Niet alleen de lengte en juiste/verantwoorde groeiruimte is belangrijk, maar zeker ook de breedte! Daarom screenen wij alle voetjes met veel zorg. Omdat ieder merk andere wijdtematen en omtrekken hanteert zijn wij voorzichtig met het 'stigmatiseren' van een kindervoetje. Wij kijken liever ter plekke welk type schoentje en welke breedtemaat het beste bij de voet past.

Voor wat betreft de groeiruimte, streven wij naar optimale groeiruimte, zodat u het hele seizoen plezier heeft van de schoenen. De 'overlengte' bepalen wij mede door het type voet. Daarbij kijken we goed naar het groeiverleden en de leeftijd van uw kind. Al deze factoren hebben invloed op het advies omtrent de juiste groeiruimte van een schoen.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste lengtemaat heeft, meten wij ieder kinderschoentje van binnen op. Dit vergelijken we dan met de gemeten maten op de computer en op de handmatige meetlat, waarna we tot het advies overgaan. U kunt dan zelf ook goed zien hoeveel ruimte er fysiek in het schoentje over is.
 
, Meten 1, Meten 1, Meten 1